Ledighet!!!

Nu är jag ledig tills tisdag.. Förutom att jag ska jobba på torsdag då! Men det räknas inte för det är asgrymt :) fast man kan nog inte kalla min ledighet för ledighet heller.. Har en massa skolskit att göra, å just nu behöver jag någon som påminner mig om varför jag valde NV!

jag e ju som jag e å.

Har absolut inge roligt att skriva eller visa er! Illa va?
På torsdag ska jag jobba igen, yiiho. NU: desperate!
IKVÄLL: gusti<3

Ledig!

Jag vaknade för ungefär en timme sen, å kan ligga kvar hur länge jag vill eftersom vi är lediga! :) igår blev det den första förlusten, men den ska ju komma den å! Bara att försöka hårdare nästa gång. Nej nu ska jag gå å äta frukost.... Puss!

Tagga tagga ..

Gamedayy!!

go go go

Idag kör vi! Lingon 21.00 i Uppsala, be there.

Åh.

Man är ju totalt jävla oduglig om man inte klarar av att få mer än G i sitt favoritämne. Ikväll ska jag träna fotboll, sen ska jag sova bort hela livet.

you help me to breathe.

vilken helg jag haft. Sååå lugn och skön.
I fredags åkte vi blåa bussarna till Skuttunge för att ta hem 3 pinnar till.
Efter det sov jag hos mitt hjärta, och vi har varit sen dess.
Han åkte ungefär halv 6 idag och jag saknar honom som en tooook.
Vi har bara varit i den nybyggda sängen och tittat på pirates (laddar upp för nyaste filmen) och tittat på DH.
Han är grym han, mitt hjärta!
Den här veckan kommer bli så jävla stressig så att jag inte vet vad jag ska ta vägen.
Måndag: Uppsala för att testa kläder, Gotham Gathering med elevkåren, träning.
Tisdag: Uppsala för styling med kläder osv, Korea-uppsats inlämnad.
Onsdag: Uppsala ännu en gång för att öva på att gå, hålla tal inför klassen, träna (OM jag hinner), hjälpa till på studentfesten.
Torsdag: Biologiprov, träna, kolla på Gustavs premiärmatch.
Fredag: Modevisning i Uppsala.
Lördag: Jobba.
Söndag: Match.
Jag mår fan dåligt över hur mycket tid som går åt till modevisningen, hinner fan inte med skolan. Usch..
Med det där schemat, ska jag ha tid att plugga till biologiprovet, fysikprovet nästa vecka, skriva klart talet, skriva klart om Korea, skriva en stor inlämningsuppgift i kemi OCH 2 bokrecensioner.

Döda mig, snälla?

jag är bra.

Nu på slutet har jag faktiskt arbetat på i skolan, det känns bra.
Men snacka om ångest ändå, har aldrig mått så dåligt över betyg någonsin tror jag!
Ångrar himla mycket att jag gick natur.. jaja gjort är gjort.
Ikväll ska vi spela match och då lär jag stressa hem och stressa till Tierp.
Och utan Sandra på topp och Emma i mål.. Men vi SKA och KAN vinna ändå!
Klart vi ska ta 3 poäng ;)
Pusstuss päronmuss.

älskade

finns inga bättre än älskade fina johnossi.

hårproblem

Har en längre tid haft problem med torrt hår, även fast jag använder silkesdroppar och inpackning väldigt flitigt.
Är det någon som kan hjälpa mig med en bra hårinpackning eller något annat tips?
VÄLDIGT tacksam för svar !!

Once a failure, always a retard

Det känns som om jag inte hinner någonting i mitt liv. Jag säger varje dag att jag aldrig hinner med något. Men vadå inte hinner med? Jag tränar fotboll 3 gånger i veckan, pluggar och har en liten pojkvän att ta hand om. Så det är väl klart att jag gör saker, men allt har blivit en rutin. Jag gör aldrig spontana saker längre, men mina veckor är planerade till punkt å pricka. Ibland vill jag ha tillbaka det livet när jag följde alla bra TVserier vid 9, när jag chattade i timmar vid MSN och när jag försov mig till eftermiddagsträningarna. Det var nog det tråkigaste livet jag någonsin upplevt, but I miss my friends in Greys Anatomy buhuu

tröööötttt.

Så o t r o l i g t skoltrött!!! Åh

Känslor

Har ni någonsin upplevt känslan av att veta att någon älskar dig? Att den älskar dig i vått och torrt.. Jaja mammor och pappor är födda för att utföra det arbetet, jag menar mer som vän/pojkvän. Jag önskar att alla skulle få ha en som min Gustav i sitt liv på något sätt, synd att det bara finns ett exemplar och att han är min. Han ÄR och förblir min. Min min min. Jag älskar dig!

Regn!

Idag ska jag njuta riktigt ordentligt, regn är det mysigaste som finns. Kanske titta på första säsongen av dh? Mmmm, så får de nog bli!

Bästa

Bästa lag. Bästa tränare. Bästa spelare. Bästa vinst!

You and I could have a rock and roll romance.


spanska ...

är mitt hatämne. Verkligen, finns inget värre och jag kommer ALDRIG lära mig.
Men vet ni vad?
JAG HAR 6 LEKTIONER KVAR !
fattar ni ?! ska elda böckerna när jag har slutat som om de vore sista dagen i livet.
Och njuta, ohjaa, det ska jag....

sommarlöften !

Nästan alla gör ju nyårslöften, även jag, men dessa håller jag aldrig.
Därför så finns det sommarlöften och sommarlov.
I sommar ska jag, Petra Lindberg:
- Spela golf
- Bada
- Åka till en stad över 30 mil bort
- Köpa en klänning över min budget
- Övningsköra
- Köpa dator/tv/ny telefon
- Jobba helger som en tok
- Åka till Stockholm
Ja.. förtillfället det enda jag kommer på. Och övningsköra känns viktigast faktiskt!
Himla dålig på de där ja..

Blä

Har känt mig halvrasslig sen i helgen, men nu känner jag mig sämre än vad jag gjort på länge! Har i princip inte varit förkyld sen jag opererade bort halsmandlarna (sommaren 09) så det är en ovan känsla. Har inte tränat på hela veckan, snacka om abstinens nu!! Plus att fortsätter det såhär så får jag väl inte spela i helgen.. Suckkkkk.

!!

Vilken jävla jävla jävla skitdag.

ännu en gång

så uppdaterar jag, wiho! eller hur va? Idag går jag i skolan, vilket är lite kul. och lite jobbigt. Läste även att vi ska städa ur skåpen 30 maj, men vi ska gå till 10 juni. Vet inte hur detta funkar men jaja! Har dock fortfarande inget roligt att skriva.. Vad vill man läsa om egentligen? Är ju ingen såndär modegud så kan inte informera er om sådant, och det enda jag gör är att gå i skolan och spela fotboll. Jag kan lära er hur man lindar en skadad fot, eller kanske hur man räknar lite matte.. Jaja! Nu ska jag fortsätta :) pusss

Gammalt vs nytt

Att läsa gamla bloggarkiv kan få en att bli sårad, gråta, skratta, fundera, bli glad och absolut få en att sakna. Sakna i massor. Men allt det nya jag har fått det senaste året, som; Gustav, nya klasskamrater och ett nytt underbart fotbollslag är nästan ännu bättre. Dock så saknar jag mina bästa, finaste vänner som jag alldeles för lite eller inte överhuvudtaget.

Förlåt!

Ännu en gång har det gått alldeles för lång tid för att det ska vara acceptabelt, mi sorri. Men jag har inget jag vill eller behöver skriva om, så jag håller mig nog undan ett tag till tyvärr .. Pussar på er !

Blogga!

Jag tänkte nyss "varför uppdaterar ingen sin blogg för?", men det gör ju inte jag heller.. Så ja! Jag gör inte så jättemycket nu för tiden, å skönt är väl det. Annars skulle jag aldrig orka med allt viktigt! Jag grillade hos bästa matilda i lördags och vann mot Gamlis med 7-3 idag. Vi vände 3-1 till 3-7. Helt sjukt soft! Nu har jag ätit tårta hos mormor och ska strax sova. Tuss å klam!

hejhej


vilken dag

+ Skrivit klart 2 uppsatser på ca 1 timmes tid + Ska snart åka till Gustav + Började 1330, slutade 1550 + Ätit min favoriträtt - Trött, less och vet inte hur mycket mer skola jag orkar med.

Big time !

Jag kan inte sova, gustav har somnat så jag har ingen att prata med, min iphone har fuckat ur och beskrivligt väldigt tydligt för mig att den tycker att jag behandlar den dåligt (det räcker nu, Gud), vill också ta studenten, har förjävla mycket att göra och ska börja med att läsa ut Anne Franks dagbok, inget bra på TV och jag har sovmorgon till 1330 imöra. Okej det sista var bra, men det andra kan pissa på sig självt tills att t o m antiloperna inte vill dricka det längre!! Usch..

Wiho!

Har haft en bra helg. Vann seriepremiären också! Även fast vi var halvrassliga i början så nätade vi 3 bollar och tappade in 1. Hur underbart? Ikväll kommer min mysigaste och sover med mig, ihiiii!

RSS 2.0